Vanhoissa rutiineissa? 

Laitetaan yrityksen toiminnot ja tapahtumat yksiin kansiin, pilvipohjaiseen toiminnanohjaus-järjestelmään.  

Varaan ilmaisen  kartoitusajan 

Tarvitsenko toiminnanohjausta?

Mistä tiedän, tarvitsenko toiminnanohjausta? Mihin sitä tarvitaan? 

Lue lisää blogista...

Vain isoille?

Perinteisesti toki toiminnanohjaukseen lähteneet organisaatiot ovat olleet pörssiyhtiöiden kokoluokkaa, kun tarvitaan välineet hallita tuhansia tai miljoonia tositteita ja tapahtumia. Mutta järjestelmät ovat nykyään pientenkin ulottuvilla, lähtien jo ääripäässä yhden hengen nettikaupasta autotallissa, mutta oikeuksiinsa järjestelmät pääsevät kun volyymit tai kompleksisuus nousevat. 

Lue lisää blogista...

Integroitumaan... 

Tilaus/toimitusketjun hallinta tehtaalta asiakkaalle onnistuu, kun kaikki osapuolet integroidaan toisiinsa. Mutta ensin tarvitaan järjestelmä johon liittyä. Onkohan nykyisessä järjestelmässäsi tarvittavat valmiudet? 

Yhteyden tiivistämisen tarve voi kohdistua verkkokauppaan, tai kenties sellainen pitäisi perustaa tai päivittää. Tai avata rinnakkainen myyntikanava vaikka Amazoniin. Taikka oleellista olisi saada kuljetukset integroitua omiin toimituksiin. Tai saada alihankkijat kuittaamaan työnsä. 

Integroitua voi eri tavoin ja me kerromme mielellämme muutaman erittäin helpon keinon!

Lue lisää miten

Voimanlähteenä Odoo  


Toimintamme pohjautuu innovatiiviseen Odoo toiminnanohjausjärjestelmään. Se on erityisesti PK-sektorille suunnattu, mutta sisältää suurinpiirtein kaikki toiminnot kuin isommatkin kilpailijansa. Asiat vain saa käyttöön huomattavasti pienemmällä vaivalla ja mukavammalla käyttöliittymällä 

Mikä on Odoo?

Webbros aloitti toimintansa  vuonna 1997 - kun yritykset alkoivat rakentaa kaupallista toimintaa nettiin. Vuosituhannen vaihteessa toimintamme ytimeksi tuli toiminnanohjaus (ERP).

Nykyään nämä kaksi aluetta kohtaavat saumattomasti edustamassamme Odoo-toiminnanohjauksessa, jonka käyttöönoton ketteryys suosii erityisesti PK-sektoria. Olemme sertifioitu Odoo konsultti ja partner Suomessa. 


Ydinosaamistamme on mm:

Logistiikka

Tilaus/toimitus–ketjun hallinta tehtaalta asiakkaalle, tiedonsiirto reaaliajassa

Projektit

 Palvelut ja logistiikka, kun toiminta on projektimaista (esim. ETO-prosessi) 

Talous

Eurojen seuraamista ei kannata jättää vain taloushallinnon ihmisille  

Netti

Nykyaikaa on rakentaa kaikki lähtökohtaisesti suoraan nettiin! 

Integrointi

Tiedolla johtaminen onnistuu, kun se kerätään ja keskitetään yhteen paikkaan